Szodalit, hematit ásvány karkötő shamballa gyönggyel

Kód: 1319/15 1319/16 1319/17 1319/18 1319/19 1319/20 Kérjük, válasszon változatot
4 170 Ft 4 369 Ft 4 568 Ft 4 767 Ft 4 966 Ft 5 165 Ft 4 170 Ft-tól
Változat

Szodalit, hematit ásvány karkötő rose gold hematittal, szodalittal és kék shamballa gyönggyel

Termékleírás:

Gyöngyök mérete: 8 mm-es ásványgyöngyökből készül

Shamballa gyöngy mérete: 10 mm

Hematit korongok mérete: 6 mm

Dupla soros ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Szodalit

Szodalit hatása: Serkenti az intuíciót és a belső tudást. Segít az önelfogadásban és az önbizalom növelésében. Nyugtatja az elmét és csökkenti a stresszt.

Csillagjegy: Különösen hasznos a Nyilas számára. Segíti a Vízöntő kreativitását és egyediségét. Erősíti az Oroszlán bátorságát és önkifejezését.

Csakra: Kiegyensúlyozza a torokcsakrát, segít a kommunikációban. Támogatja a harmadik szem csakra működését. Segít az energiaáramlás harmonizálásában.

Szellemi terület: Elősegíti a spirituális fejlődést és a magasabb tudatosságot. Támogatja a meditációt és a belső látást. Segít a spirituális útkeresésben és a belső békében.

Lelki terület: Enyhíti az érzelmi feszültségeket és aggodalmakat. Segít a lelki egyensúly megteremtésében. Erősíti a lelki stabilitást és önelfogadást.

Mentális terület: Javítja a logikus gondolkodást és az elemző képességeket. Támogatja a döntéshozatalt és a problémamegoldást. Segít a mentális tisztaság megőrzésében.

Test: Támogatja az anyagcserét és az immunrendszer működését. Segít a torok és a hangszálak egészségének megőrzésében. Enyhíti a fejfájást és csökkenti a magas vérnyomást.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: