Szelenit, tejkvarc, gyöngyház, hegyikristály, jáde karkötő

Kód: 1553/15 1553/16 1553/17 1553/18 1553/19 1553/20 Kérjük, válasszon változatot
4 070 Ft 4 265 Ft 4 460 Ft 4 655 Ft 4 850 Ft 5 045 Ft 4 070 Ft-tól
Változat

Szelenit, tejkvarc, gyöngyház, hegyikristály, jáde ásvány karkötő szelenittel, tejkvarccal, gyöngyházzal, roppantott hegyikristállyal és cirkóniás köztesekkel

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Gyöngyház

Gyöngyház hatása: Nyugtató és harmonizáló hatású. Nyugtató hatással van az idegrendszerre. Erőteljes békét és harmóniát sugároz, segít elengedni a stresszt, a szorongást és a negatív gondolatokat.

Fokozott intuíció és tisztánlátás. Segít megnyitni a harmadik szemet, a belső látás székhelyét. Ezáltal fokozhatja az intuíciót és a tisztánlátást, finomabb energiákat és üzeneteket érzékelve.

Védelmező és tisztító hatás. Védelmet nyújt a negatív energiák ellen, megtisztítja az aurát és a környezetet. Eltávolítja a negatív behatásokat, és segít megőrizni a pozitív energiákat. Támogatja a belső békét és az önbizalmat.

Elősegíti a belső békét és az önbizalmat. Erősíti az önbecsülést, az önértékelést, és segít elfogadni önmagunkat. Ösztönzi a kreativitást. Inspiráló hatással van a kreativitásra. Segít új ötleteket generálni, a fantáziát beindítani és a művészi kifejeződést megkönnyíteni.

Csillagjegy: Rák, Halak, Skorpió, Mérleg, Bika

Csakra: Gyökércsakra, Szakrálcsakra, Napfonatcsakra

Szellemi terület: Fokozza a spirituális tudatosságot. Segít a kapcsolódásban a belső bölcsességgel. Támogatja a meditációt és a kontemplációt. Nyitottá tesz az angyali kommunikációra. Erősíti a hitrendszert.

Lelki terület: Növeli az önbecsülést és az önbizalmat. Segít a negatív gondolatok és érzelmek elengedésében. Támogatja az önmegbocsátást. Elősegíti az önkifejezést. Erősíti a belső békét és a harmóniát.

Mentális terület: Javítja a koncentrációt és a fókuszálást. Növeli a kreativitást és a problémamegoldó képességet. Segít a tanulásban és a memorizálásban. Támogatja a logikus gondolkodást. Erősíti a memóriát.

Test: Erősíti az immunrendszert. Segít a méregtelenítésben. Támogatja az emésztést. Csökkenti a stresszt és a szorongást. Enyhíti a fájdalmat.

 

Tejkvarc

Tejkvarc hatása: Tisztítja és harmonizálja az energiákat. Segíti az érzelmi egyensúly megtartását. Elősegíti a spirituális fejlődést.

Csillagjegy: Különösen hasznos a Bak számára. Kedvez a Halak intuitív képességeinek. Segíti a Rák jegyűeket az érzelmi stabilitás elérésében.

Csakra: Különösen hatékony a koronacsakra harmonizálásában. Segíti a szívcsakra megnyitását és tisztítását. Kiegyensúlyozza az összes csakrát.

Szellemi terület: Növeli a meditáció hatékonyságát. Elősegíti a magasabb tudatosság elérését. Segít a spirituális útkeresésben.

Lelki terület: Csillapítja a lelki feszültségeket. Erősíti a belső békét és nyugalmat. Támogatja a lelki gyógyulást.

Mentális terület: Segít a koncentrációban és a fókuszálásban. Támogatja a pozitív gondolkodást. Enyhíti a mentális kimerültséget.

Test: Erősíti az immunrendszert. Segíti a méregtelenítést. Támogatja a csontok és az ízületek egészségét.

 

Hegyikristály

Hegyikristály hatása: Tisztítja és energizálja a testet és a lelket. Fokozza a spirituális tudatosságot. Segít az érzelmi egyensúly megőrzésében.

Csillagjegy: Különösen hasznos a Kos számára. Segíti az Ikrek kommunikációs képességeit. Erősíti a Szűz precizitását és tisztánlátását.

Csakra: Harmonizálja a koronacsakrát. Tisztítja és erősíti az összes csakrát. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást a testben.

Szellemi terület: Növeli a meditáció mélységét és hatékonyságát. Elősegíti a tisztánlátást és a magasabb szintű gondolkodást. Segít az intuitív képességek fejlesztésében.

Lelki terület: Megnyugtatja az elmét és a lelket. Elősegíti a lelki tisztulást és gyógyulást. Erősíti a belső békét és harmóniát.

Mentális terület: Javítja a koncentrációt és a fókuszálást. Támogatja a mentális tisztaságot és éberséget. Segít a negatív gondolatok elengedésében.

Test: Erősíti az immunrendszert. Elősegíti a testi gyógyulást és regenerálódást. Támogatja a méregtelenítési folyamatokat.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: