Napkő, gyöngyház, citrin ásvány karkötő

Kód: 1190/15 1190/16 1190/17 1190/18 1190/19 1190/20 Kérjük, válasszon változatot
4 290 Ft 4 494 Ft 4 698 Ft 4 902 Ft 5 106 Ft 5 310 Ft 4 290 Ft-tól
Változat

Napkő, gyöngyház, citrin ásvány karkötő cirkóniás köztesekkel

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Cirkóniás köztes méret: 4 mm

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza: 

 

Gyöngyház

Gyöngyház hatása: Nyugtató és harmonizáló hatású. Nyugtató hatással van az idegrendszerre. Erőteljes békét és harmóniát sugároz, segít elengedni a stresszt, a szorongást és a negatív gondolatokat.

Fokozott intuíció és tisztánlátás. Segít megnyitni a harmadik szemet, a belső látás székhelyét. Ezáltal fokozhatja az intuíciót és a tisztánlátást, finomabb energiákat és üzeneteket érzékelve.

Védelmező és tisztító hatás. Védelmet nyújt a negatív energiák ellen, megtisztítja az aurát és a környezetet. Eltávolítja a negatív behatásokat, és segít megőrizni a pozitív energiákat. Támogatja a belső békét és az önbizalmat.

Elősegíti a belső békét és az önbizalmat. Erősíti az önbecsülést, az önértékelést, és segít elfogadni önmagunkat. Ösztönzi a kreativitást. Inspiráló hatással van a kreativitásra. Segít új ötleteket generálni, a fantáziát beindítani és a művészi kifejeződést megkönnyíteni.

Csillagjegy: Rák, Halak, Skorpió, Mérleg, Bika

Csakra: Gyökércsakra, Szakrálcsakra, Napfonatcsakra

Szellemi terület: Fokozza a spirituális tudatosságot. Segít a kapcsolódásban a belső bölcsességgel. Támogatja a meditációt és a kontemplációt. Nyitottá tesz az angyali kommunikációra. Erősíti a hitrendszert.

Lelki terület: Növeli az önbecsülést és az önbizalmat. Segít a negatív gondolatok és érzelmek elengedésében. Támogatja az önmegbocsátást. Elősegíti az önkifejezést. Erősíti a belső békét és a harmóniát.

Mentális terület: Javítja a koncentrációt és a fókuszálást. Növeli a kreativitást és a problémamegoldó képességet. Segít a tanulásban és a memorizálásban. Támogatja a logikus gondolkodást. Erősíti a memóriát.

Test: Erősíti az immunrendszert. Segít a méregtelenítésben. Támogatja az emésztést. Csökkenti a stresszt és a szorongást. Enyhíti a fájdalmat.

 

Citrin

Citrin hatása: Növeli az energiát és az életerőt. Elősegíti a gazdagságot és a bőséget. Segít a negatív energiák elűzésében és a pozitív energiák bevonzásában.

Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz,

Csakra: Napfonat csakra, Szakrális csakra, Gyökércsakra,

Szellemi terület: Támogatja a spirituális megújulást és növekedést. Segít a magasabb tudatosság elérésében. Erősíti a spirituális látást és a belső békét.

Lelki terület: Növeli az önbizalmat és az önértékelést. Segít a lelki harmónia megteremtésében. Enyhíti a szorongást és a depressziót.

Mentális terület: Javítja a mentális tisztaságot és a fókuszt. Segít a kreatív problémamegoldásban. Támogatja a pozitív gondolkodást és a motivációt.

Test: Erősíti az immunrendszert. Támogatja az emésztőrendszer működését. Segít a méregtelenítésben és a bőr egészségének megőrzésében.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: