Aventurin, gyöngyház, hematit ásvány karkötő

Kód: 912/15 912/16 912/17 912/18 912/19 912/20 Kérjük, válasszon változatot
3 890 Ft 4 075 Ft 4 260 Ft 4 445 Ft 4 630 Ft 4 815 Ft 3 890 Ft-tól
Változat

Aventurin, gyöngyház, hematit ásvány karkötő fazettált hematittal, gyöngyházzal, hematittal és aventurinnal

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Aventurin

Aventurin hatása: Vonzza a jó szerencsét és a bőséget. Növeli a kreativitást és a motivációt. Enyhíti a stresszt és a szorongást.

Csillagjegy: Különösen hasznos a Bika számára. Támogatja a Mérleg harmóniára való törekvését. Segíti a Szűz gyakorlatiasságát és stabilitását.

Csakra: Kiegyensúlyozza a szívcsakrát, elősegíti a szeretetet és a harmóniát. Támogatja a koronacsakra működését, fokozva a spirituális kapcsolódást. Harmonizálja a gyökércsakrát, erősítve a stabilitást és a biztonságérzetet.

Szellemi terület: Segíti a spirituális gyógyulást és növekedést. Növeli a meditáció hatékonyságát és mélységét. Támogatja a spirituális útkeresést és az önismeretet.

Lelki terület: Elősegíti a belső békét és érzelmi egyensúlyt. Segít a lelki sebek gyógyításában és a múltbeli traumák feldolgozásában. Erősíti a pozitív életszemléletet és az optimizmust.

Mentális terület: Javítja a koncentrációt és a fókuszt. Segít a döntéshozatalban és a problémamegoldásban. Növeli a mentális tisztaságot és a kreatív gondolkodást.

Test: Támogatja a szív- és érrendszer egészségét. Erősíti az immunrendszert és elősegíti a gyógyulást. Segít a bőrproblémák kezelésében és a szövetek regenerálódásában.

 

Gyöngyház

Gyöngyház hatása: Nyugtató és harmonizáló hatású. Nyugtató hatással van az idegrendszerre. Erőteljes békét és harmóniát sugároz, segít elengedni a stresszt, a szorongást és a negatív gondolatokat.

Fokozott intuíció és tisztánlátás. Segít megnyitni a harmadik szemet, a belső látás székhelyét. Ezáltal fokozhatja az intuíciót és a tisztánlátást, finomabb energiákat és üzeneteket érzékelve.

Védelmező és tisztító hatás. Védelmet nyújt a negatív energiák ellen, megtisztítja az aurát és a környezetet. Eltávolítja a negatív behatásokat, és segít megőrizni a pozitív energiákat. Támogatja a belső békét és az önbizalmat.

Elősegíti a belső békét és az önbizalmat. Erősíti az önbecsülést, az önértékelést, és segít elfogadni önmagunkat. Ösztönzi a kreativitást. Inspiráló hatással van a kreativitásra. Segít új ötleteket generálni, a fantáziát beindítani és a művészi kifejeződést megkönnyíteni.

Csillagjegy: Rák, Halak, Skorpió, Mérleg, Bika

Csakra: Gyökércsakra, Szakrálcsakra, Napfonatcsakra

Szellemi terület: Fokozza a spirituális tudatosságot. Segít a kapcsolódásban a belső bölcsességgel. Támogatja a meditációt és a kontemplációt. Nyitottá tesz az angyali kommunikációra. Erősíti a hitrendszert.

Lelki terület: Növeli az önbecsülést és az önbizalmat. Segít a negatív gondolatok és érzelmek elengedésében. Támogatja az önmegbocsátást. Elősegíti az önkifejezést. Erősíti a belső békét és a harmóniát.

Mentális terület: Javítja a koncentrációt és a fókuszálást. Növeli a kreativitást és a problémamegoldó képességet. Segít a tanulásban és a memorizálásban. Támogatja a logikus gondolkodást. Erősíti a memóriát.

Test: Erősíti az immunrendszert. Segít a méregtelenítésben. Támogatja az emésztést. Csökkenti a stresszt és a szorongást. Enyhíti a fájdalmat.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: